Pine Valley

putrajaya, malaysia

The development is situated at the northern region of Precinct 12 Putrajaya, surrounded by the Wetlands, consisting of 49 units of double storey link house at Plot 12R2A with an approximately site area of 6.5 acres (26,314.13 sqm / 283,140 sqft).

The design scheme revolves around the idea of creating a timeless Evergreen Architecture. The interplay of materials and variation in facade add richness to the design to create a unique appearance while also harmonising design.

The main objectives were to create a quality living environment by introducing quality soft and hard landscape within the vicinity and to add value on each individual lot giving character and identity.

The homes in Precinct 12 offer two design options: Single Frontage and Double Frontage, which takes the advantage of the panoramic view of the Wetland. Each house is designed with large fenestrations to provide better air-flow, lighting and views.

client :

Putrajaya Holdings Sdn Bhd

  more projects
© Copyright - RSP Web